kawan-kawan nana

Thursday, 29 January 2015

Saya Nak RM150 Produk Percuma Daripada Nile.com.my

Assalamualaikum :)


hari ni nana nak mencuba nasib GA dari Nile.com.my .
kalau ada rezeki alhamdulilah saja nak join
untuk suka-suka je hihihi..

jadi jom lah join sama-sama mana tahu ada rezeki kan :)



caranya untuk join GA ini:

*  Tajuk  " Saya Nak RM150 Produk Percuma Daripada Nile.com.my

* Letakkan banner di bawah bersertakan backlink untuk banner tersebut.

*  letakkan produk-produk yang korang nak dari Nile.com.my bersama dengan link produk tersebut..




BMG39102 Embroidery Dress- Red 
RM62.09



  
    
                     BMG71739 Chiffon Fish Tail Button Blouse –Red
                            RM29.90


           

                                  BMG74243 Ruffle Blouse- Purple
                                          RM28.90


               

              BMG01100 Simple and Plain Cotton Blouse- Red
       RM20.41



                   
                   wabbr62526 Pearl Bracelets
        RM2.20



                  
      wabbr23002 Beauty Bracelet
    RM4.30


alamak barang yang nana pilih masih ada baki RM147.80 jadi nak cukupkan
 RM150 nana nak satu lagi



wabbr62526 Pearl Bracelet
RM2.20



    harga keseluruhan yang nana pilih tepat-tepat RM150,  InsyaaAllah ada rezeki  Alhamdulilah :)
kalau tak dapat cuba lagi nanti hihi   
Tarikh tutup pada 15/02/2015 , 11.59 pm.

nana cek semula harga barang yang nana pilih
RM62.09 +RM29.90+RM28.90+RM20.41+RM2.20+RM4.30+RM2.20

=RM150.00



4 comments:

sya mimie said...

Waaaa nana dpt pilih 7 barang.. Ngam2 rm150 ye.. Gudluck nana.. :-)

Nor Farhana said...

tu lah akk hihi ngam2 ,tapi jenuh nak pilih hihi

sya mimie said...

Okay la tu dpt ngam2 kn.. Nana, ada kna btul kn sikit. Edit balik then buat total semua cam akk buat tu.
Cnth : rm2.20+rm2.20 +rm... Tau..

Nor Farhana said...

ok akk dah hihi

jom singgah sini