kawan-kawan nana

Tuesday, 30 June 2015

Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2015

Assalamualaikum :)

salam ramadhan dari saya hari ini saya nak join GA dari nile.com.my hari tu join mungkin tak de rezeki buat saya kali ini saya nak cuba pulak mana tahu ada rezeki ,terima kasih saya nak ucapkan kat kak mimie dia yang beri tahu saya ada GA dari nile.com.my tak sabar saya nak join ,

hampa semua jom join sama ,mana lah tahu rezeki kan :)





jom pilih 5 item untuk pakai raya ni ;)



Product: Haniya Podka Dotted Blouse
Price Meletop: RM14.90
Date: 02/07/2015
Time: start: 11.00am
Limited Quantity: 150 pieces



Product: Haniya Printed Blouse
Price Meletop: RM17.90
Date: 02/07/2015
Time: start: 4.00pm
Limited Quantity: 200 pieces


Product: Simple OL Flats 
Price Meletop: RM9.90
Date: 01/07/2015
Time: start: 11.00am
Limited Quantity: 150 pairs



Product: Haniya Mix Color Blouse
Price Meletop: RM19.90
Date: 06/07/2015
Time: start: 4.00pm
Limited Quantity: 80 pieces


Product: Haniya Long Fish Tail Blouse
Price Meletop: RM14.90
Date: 06/07/2015
Time: start: 3.00pm
Limited Quantity: 100 pieces


ini 5 item jadi pilihan saya kalau ada rezeki merasa lah saya pakai insyaAllah :)

jom lah ramai-ramai join sama yek

untuk check result di >> SINI <<






1 comment:

sya mimie said...

Gudluck nana..

jom singgah sini