kawan-kawan nana

Thursday, 5 March 2015

FIRST GIVEAWAY BY MAMA3FARHANAH

Assalamualaikum :)

ha kali ni nana nak join GA pulak hihi saja suka-suka ,
dari duduk tak buat pape baik nana join pape kan,
mana tahu boleh tingkatkan lagi kawan-kawan dalam blog nana ni :)
lagipun boleh memeriahkan lagi GA ni jadi
jom lah semua, sama-sama kita  join senang je syaratnya



klik banner untuk lihat syaratnya 


Bagi sesiapa yang join Goodluck ye :) 
mana tahu rezeki dapat lah hadiah hihihi

15 comments:

Farida Badaruddin said...

dtg dri segmen yg sama

http://faridaredbellas.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-mama3farhanah.html

mama 3farhanah said...

Tenkiu Nor Farhana sudi memeriahkan GA yang tak seberapa ni. Gud luck yer ;-)

hidayu ayumie said...

singgah dr segmen yang same
gud luck

http://hidayuayumie.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-mama3farhanah.html

Farha Kimah said...

Salam kenal..dtg dr segmen yg sama. Gudluck dr sy ye :)

Jom join segmen cikgu
Pencarian Bloglist

Mieza Suhaini said...

hai, singgah sini :)
dari segmen sama <3

http://kanvasdakwat.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-mama3farhanah.html

Mieza Suhaini said...

done follow #52

Cikgu Norazimah said...

Datang dari segmen yang sama : http://mama3farhanah.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-mama3farhanah.html

All the best ~~

Siti Rohaida Yusof said...

Singgah dari segmen yang sama
http://www.kisahsidairy.com/2015/03/first-giveaway-by-mama3farhanah.html
all the best ye!!

Nur Amalina said...

Gud luck..saya pun join..^_^
http://akubudakkayu.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-mama3farhanah.html

Haffizul Iskandar said...

Hye, blogwalking sini bawah segmen yang sama. done follow #56

http://ceritaejoy.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-mama3farhanah.html

ZueZulaikha said...

good luck ye, Zue follow sini #66
http://melaedah.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-mama3farhanah.html

ZueZulaikha said...

good luck ye, Zue follow sini #66
http://melaedah.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-mama3farhanah.html

Firzanah Azhar said...

singgah melawat :) nak inform juga senarai pemenang dah keluar, boleh check !

http://firzanahazhar1.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-mama3farhanah.html

Deanna Morni said...

singgah dari GA yang sama n done follow (^_^)

KAMEQ DEANNA

Nurul Syahirah said...

jemput join segmen ira :)
http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/04/segmen-kata-kata-semangat-dari-awak.html

jom singgah sini