kawan-kawan nana

Thursday, 5 March 2015

SEGMEN MARI "TINGKATKAN FOLLOWER BLOG"

Assalamualaikum :)

hari ni nana nak join segmen untuk tingkatkan lagi kawan-kawan dalam blog nana , lagi pun apasalahnya join kan untuk blog http://kumahuitu.blogspot.com  saya follower awak yang ke 930 dan IG pun saya dah follow hihihi .



jom semua join segmen ni syaratnya senangnya klik banner klau nak tahu syaratnya 
selamat bersegmen  :)

23 comments:

Zaidalifah Hussin said...

Salam,
Terima kasih Join Segmen ..

Ada 10 hadiah untuk anda ikhlas dari Bonde, bagi follower yg terpilih secara random.
8 bookmark
2 top up bernilai RM 5
( Maxis Rm 5 / Celcom RM 5

Jangan lupa Follow Senarai Peserta
Moga berjaya :)
Bonde senyum riang

Zaidalifah Hussin said...

Done Follow 46

Nor Farhana said...

hihihi :) terima kasih follow saya

insyaallah saya follow peserta yang lain

Bbwana adienia said...

saya balas kunjungan dan follow sini :)

Ardilla Noorezan said...

Jom join segmen blogwalking dan giveaway yang ini pulak: Segmen Blogwalking Bersama Dyllarezan :)

DRAMATIC UNIQ said...

salam kenal.. kita pun join segmen sama... :)
best of luck.... :)

Mad Parihh said...

salam singgah dari segmen sama :) http://www.blogparihh.com/2015/03/segmen-mari-tingkatkan-follower-blog.html

Loveisintheair Diy said...

Done follow 55

saya dari segmen yang sama :)

http://loveisintheairdiy.blogspot.com/2015/03/jom-join-segmen-tingkatkan-follower-blog.html

Loveisintheair Diy said...

Done follow 55

saya dari segmen yang sama :)

http://loveisintheairdiy.blogspot.com/2015/03/jom-join-segmen-tingkatkan-follower-blog.html

Cik Enonimus said...

Assalammualaikum and Hye :)
Saya sedang mencari sponsor :)
Tiada syarat dikenakan :)
Sudi tak nak sponsor? :)
Sebarang detail bolehlah ke blog saya http://sweethotlovers.blogspot.com/2015/03/pencarian-sponsor-contest-wear-it-right.html :)
Jika sudi, sila komen di entri tersebut. Syukran jiddan. :)

Siti Aisya Ibrahim said...

kita dtg dari segmen yg same...done follow :D selamat bersegmen yer...kita tgh cari bloglist :D jemput join segmen bloglist kita yer :D

http://jindrisska.blogspot.de/2015/03/segmen-bloglist-by-jindrisska.html

salam perkenalan dari germany :D

najiah shaharain said...

mai dr segmn yg sama..nk follow sini la..jemput ke blog saya..:)slm kenal

Irissha Greenalista said...

halluuuu Sha singgah dari segmen yang sama..done follow awk #59 ^_^
http://ladiesingreen.blogspot.com/2015/03/segmen-mari-tingkatkan-follower-blog.html
jemput singgah ke blog hijau..

Mieza Suhaini said...

hai datang dari segmen sama :)

http://kanvasdakwat.blogspot.com/2015/03/segmen-mari-tingkatkan-follower-blog.html

Cik Iput said...

good luck...
Singgah dr segmen yg sama :) ...follow sini #60

http://ibuadambatrisya.blogspot.com/2015/03/segmen-mari-tingkatkan-follower-blog.html

Nur Nabilah Arifin said...

salam. singgah dari segmen yang sama. done follow

:)

http://bilabbercerita.blogspot.com/2015/03/segmen-mari-tingkatkan-follower-blog.html

Fatihah Jakfar said...

Assalamualaikum..
Saya dari segmen yg sama..
Jemput singgah :)
http://nurfatihahhijau.blogspot.com/2015/03/segmen-mari-tingkatkan-follower-blog.html

Salma Tayo said...

good luck!

saya follower ke 63!

http://www.salmaothman.com/2015/03/segmen-mari-tingkatkan-follower-blog.html

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

salam..singgah cn
http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/03/segmen-mari-tingkatkan-follower-blog.html

Intan Safiya Nor Azuairi said...

http://thestoryofyayalife.blogspot.com/2015/03/segmen-mari-tingkatkan-follower-blog.html


dtang dari segmen yang sama . done follow

nurerna hazwani said...

Salam.
BW dr segmen yg sama.
Good Luck!!!!!

http://alongwawaerna.blogspot.com/2015/03/segmen-mari-tingkatkan-follower-blog.html

Pha Is said...

singgah blogwalking sini..
selamat bersegmen.. :)

-Hikayat Budak Pening-

Ummul Azkee said...

salam perkenalan...saya pun join segmen ni..good luck...sudi2 lawat blog saya

http://housewifeart.blogspot.com

jom singgah sini