kawan-kawan nana

Saturday, 3 November 2012

Segmen : Saya Nak Ramai Kawans Blog

Assalamualaikum :)

Sebelum tu nana nak mintak maaf kat semua  sebab dah lama x update blog nana ni ,sekarang nana makin sibuk dengan study kalau nak tahu setiap minggu ada je exam sampai penat rasanya otak ni tapi best lah jugak sebab nanti dah last semester kat sni final exam hanya tinggal subjet umum je yang bahagian teknikal semua dah selesai rasanya enjoy lah jugak lah cam tu x de lah pening sangat .
Hari ini nana terjumpa lah segmen kat  Ain Dzaya 
                         mcm menarik tu yang nak join klau boleh nak ramai kawan lagi harap ramai lah join segmen ni
klau nak tahu lebih lanjut klik di sini :)



2 comments:

Mimie Najib said...

selamat bersegmen..teruskan usaha ni ye.. :)

pelengkap rusuk kiri said...

hi done follow dari segmen yang sama, jemput singgah :D

http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/2012/09/segment-saya-nak-ramai-kawans-blog.html

jom singgah sini