kawan-kawan nana

Saturday, 16 February 2013

Sunyi yeeeee.....

Assalamualaikum 

Hari ini memang hari yang sunyi bagi nana sebab kawan-kawan nana dalam bilik tak de ,ada yang pergi kem dan ada juga yang balik tapi tak pe lah nana faham nana tak kisah masing-masing ada hal ,hari ini juga pertama kali nana tidor sorang sebelum ini nana tak pernah tinggal sorang selalunya berteman hehe maklum lah penakut sikit biasa lah kat sini tempat dia keras sikit lagi-lagi dekat kawasan kilang sebab tu kut banyak cik H(hantu )hehe. tak pe lah insyaallah benda tu tak kacau .yang penting ALLAH selalu bersama kita ,jadi doa yang terbaik untuk malam ini. 

hai sunyi ye tapi walaupun sunyi hati  nana ni tetap happy sebab dapat mesej gan orang yang tersayang .kalau tak mesej habis lah nana pasti bosan sebab tu subuh-subuh lagi nana gerak orang yang nana sayang ni nasib baik cepat  cik abang nana ni bagun awal kalau tidak nana tak tahu nak buat apa..Pagi ni nana terpaksa pergi ke dewan untuk dapatkn line wifi  ,tapi yang penting nak update blog dulu hehe .saja suka-suka tengah masa lapang ni lah boleh update .hari ni tiba-tiba je rindu nak p cameron lagi walaupun tahun lepas dah pergi tahun ni rasa nak p lagi kat sana tenang sangat penuh gan hijau lepas tu angin kat sana kuat sangat rasa ye kalau orang yang kurus sangat boleh terbang kut hehe tak de lah nana gurau je tak de ye sampai terbang hehe .sejuk sangat kat sana waktu nana pergi tu walaupun ada tempat yang tak bukak tapi tetap seronok sebab dapat tengok bunga yang bermacam-macam jenis yang paling best ye nana dapat petik strawberi best ye .terima kasih kat kak mimie dan jugak encik tunang ye hehee .eh terlupa pulak kat cik abang nana ni sebab nak sangat nana pergi cameron hari tu terima kasih sangat nana dapat juga merasa pergi ke situ kalau tidak bila lah nana dapat merasa pergi tempat yang secantik tu .insyaallah satu hari nanti dapat lah nana jejak ke situ lagi .AMIN hehe 

itu je lah cerita nana untuk hari ni nanti bila nana free lagi nana akan update lagi insyaallah 
assalamualaikum :)

3 comments:

elyna mirsada said...

moga harimu indah even tanpa kawan2 disisi k..hehe,cheer up k

Mimie Najib said...

akk pun rindu nak ke sana lagi mcm haritu..rindu nk pegi ngan abang akk.. :(
rindunyaaaaa.. bestkan nana..rindu segalanya..

Mimie Najib said...

khas buat nana.. :)
suka kan lagu ni..

http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/03/segmen-lagu-favorite-aku-by-eyoy.html

jom singgah sini