kawan-kawan nana

Tuesday, 17 February 2015

1st Giveaway myhoneyy.blogspot.com

Assalamualaikum :)

lama tak buka blog hihi walaupun 3 hari je tak bukak hihi rasa rindu pulak , bukak-bukak je blog rasa nak join GA hihihihi .
Apa kata jom sama-sama join GA ini, bagi memeriah kan lagi dan support blog ini .





syaratnya senang je :)

1. Follow blog ini .
2. Buat satu entry di blog anda dengan meletakkan banner gambar di atas.  Lepas tu tulis apa saja ayat ringkas je. Contoh: 'Jom kawan-kawan.....join giveaway ni'. Linkkan banner tersebut di blog ini
3. Letakkan tajuk entry anda dengan perkataan : 1st Giveaway myhoneyy.blogspot.com 
3. Bila dah selesai, tinggalkan link enrtry anda di ruangan komen blog ini.

Tarikh Penyertaan: 6-28 Februari 2015

3 comments:

hanizan zamhuri said...

salam kenal....tq sudi join my 1st giveaway :-)

hidayu ayumie said...

singgah dr segmen yang same

http://hidayuayumie.blogspot.com/2015/02/1st-giveaway-myhoneyyblogspotcom.html

Mieza Suhaini said...

singgah sini dari segmen sama :)

http://kanvasdakwat.blogspot.com/2015/02/1st-giveaway-myhoneyyblogspotcom.html

jom singgah sini