kawan-kawan nana

Wednesday, 11 February 2015

1st GiveAway WanitaBesiBerbicara

Assalamualaikum :)

wah ada GA dari blog emma ni , apa kata jom sama-sama join GA ini kita
 support Giveaway ini :)
sempena hari lahir  emma yang akan datang kan  :) 
hari lahir  emma nak dekat dengan tarikh hari lahir nana jugak , hanya beza 8 hari je  :)




syaratnya senang je :)

1 - Copy gambar diatas dan backline Mesti Link GA emma ni .
2 - Semestinya follow Blog EmmaInstagram , Twitter , Facebook  Emma  - (jika ada )
3- Buat 1 Entry tentang GiveAway ni dan Sempena GiveAway ni tarikh tamat nya 22 March 2015 'hari lahir emma' beri kata kata semangat dan ucapan sempena hari lahir emma yang sangat kretif
4 - Tinggalkan link di ruangan komen entry GA ini untuk emma masukkan nama nama yang join GA emma ni


Hadiah hadiahnya :-

2x pemenang akan menerima hadiah berbentuk : 

Dianz Vit E&C 12000mg *Berharga RM 80.00*
Baca info tentang product di En Google ye ?

5x pemenang akan menerima hadiah : 

Shieshedo mask 5pcs



10x pemenang akan menerima hadiah berbentuk topup : Top up RM5
Tidak kisah line apa yang anda guna

Hadiah akan di pos pada 26 March 2015 .

Senarai Peserta sila Semak Di Sini


ucapan sempena hari lahir emma :)


SELAMAT HARI LAHIR EMMA
Semoga dikurniakan iman yang sempurna ,
 akhlak yang terpuji ,
 pekerti yang mulia ,
 umur yang panjang dan bermafaat ,
 rezeki yang halal,
 ilmu yang berguna ,
 jodoh yang membahagiakan ,
 hidup yang dirahmati di dunia dan akhirat.
:)





11 comments:

emma diana said...

Assalamualaikum ,

Hai terima kasih join :) terima kasih dengan kata2 semangat n wish awak nanti tengok senarai nama peserta tau , kalau xde bgtaw emma ye ? good luck :)

Nor Farhana said...

waalaikumusalam emma , sama2 emma semoga ramai yang join GA emma tu yek :)

sya mimie said...

gudluck too nana.. hihi

Aqilah Azmi said...

Wiwiwi goodluck hehe Qila singgah dari GA yg sama hiks! :D Salam sabtu~

Rafzan Tomomi said...

saya dari GA yang sama, goodluck :)
saya follow ye, please followback okey?
http://www.rafzantomomi.com/2015/02/1st-giveaway-wanitabesiberbicara.html

Nur Amalina said...

gud luck..^_^
saya pun join,,
http://akubudakkayu.blogspot.com/2015/02/happy-bday-1st-giveaway.html

Along Polimas said...

Good luck..dari segmen yang sama.. jom lepak2 di blog saya juga http://kehidupanseorangbujang.blogspot.com/2015/02/1st-giveaway-by-wanita-besi-berbicara.html jangan lupa follow dan komen ya...

sayidah napisah said...

Goodluck. Saya pun join sama :D

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

Uwais Al-Qarni said...

singgah dr GA yg sama. good luck.

http://jarikontot.blogspot.com/2015/02/1st-giveaway-wanitabesiberbicara.html

emma diana said...

Assalamualaikum , Salam singgah sini ya .

INFO TERKINI GIVEAWAY. SILA AMBIL PERHATIAN :) [ GiveAway Nak tamat Awal ]

http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/2015/03/giveaway-nak-tamat-awal.html

Good luck dan terima kasih yang tak terhingga kerana sudi join :)

jom singgah sini