kawan-kawan nana

Tuesday, 10 February 2015

Giveaway 7 HARI by Syira Lokman


Assalamualaikum :)

nana nak join Giveaway ni meh lah ramai-ramai join 
support GA ini .

tapi instagram dan twitter tak delah tapi saja nak join jugak 
hihi :)




Jom join Giveaway 7 HARI by Syira Lokman.

Syarat :

1. Follow blog atau google +

2. Follow instagram

3. Follow twitter
[Syira] [along]*jika ada

4. Like sahaja fanpage berikut :
(syira saja tak letak button like sbb nak anda 
lihat sendiri page ape yg anda like)


Cara mudah :

1. Follow SEMUA syarat.
2. Buat entry bertajuk "Giveaway 7 HARI by Syira Lokman"
3. Letak banner dekat entry. (klik banner,bawa banner ke entry anda & paste)
                                                 -bawa ke new tab pun boleh then copy je)
4. Backlink kan ke sini.
5. Publish!
6. Tinggalkan link entry giveaway anda di ruangan komen entry ini sahaja.


Special untuk anda?

Wang tunai RM50 [Ayuni]
Wang tunai RM10 [Fadzi]
Wang tunai RM10 [Khaty]

Topup RM10 x1 [Inani]
Topup RM10 x1[Azharan]
Topup RM10 x2 [Along]
Topup RM5 x2 [Diee]

4 helai Sapu tangan vintage x1  [Diee]
Basic H Shaklee RM46 [N.Aqidah Azahar]
Belvya 1 jar (nilai : 85 WM, 95 EM) [Fina]

Review Blog [Nurin]
Tapak Iklan free selama sebulan [Syira]


Pemilihan pemenang : pemilihan 100% secara random oleh Syira sendiri (penganjur) :)


Mula :10 Februari 2015
Tamat : 16 Februari 2015


14 comments:

emma diana said...

Assalam , All the best :0 saya dari GA yang sama , ..http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/2015/02/giveaway-7-hari-by-syira-lokman.html

saya invite awak join GA saya jum :)

http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/2015/02/1st-giveaway-wanitabesiberbicara.html

Nor Farhana said...

wsalam baik lah saya kan join GA awak :) tQ invite saya.

Nik Ainaa said...

sy dtg dri GA ni. jemput singgah ke blog kita pulk :D http://nikainaa.blogspot.com/2015/02/giveaway-7-hari-by-syira-lokman.html

Along Polimas said...

Good Luck.
Singgah sini http://kehidupanseorangbujang.blogspot.com/2015/02/giveaway-7-hari-by-syira-lokman.html

Fhatin Amelia said...

singgah dari segmen yang sama :D good luck
http://mellyareenza.blogspot.com/

Aqilah Azmi said...

Hi qila singgah sini wuhuw! Goodluck jugak sebab qila pun masuk kikiki. :D

Papaglamz said...

singgah dan follow dr segmen yg sama..

http://www.papaglamz.com/2015/02/giveaway-7-hari-by-syira-lokman.html

Yana Siti said...

Singgah cne...gud luck ye sama2 lah kite...http://almiraalwani.blogspot.com/2015/02/giveaway-7-hari-by-syira-lokman.html

klu sudi jom join bloglist yana juga...http://almiraalwani.blogspot.com/2015/02/bloglist-almira-alwani-2015.html

Syira Lokman said...

TERIMA KASIH SUDI JOIN GA SYIRA...JOM BLOGWALKING...NANTIKAN PENGUMUMAN PEMENANG YE :D JGN LUPA CEK SEMULA SYARAT TAUUUU !

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

salam..singgah cn
http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/02/giveaway-7-hari-syira-lokman.html

Zuhaira Nasrin said...

blogwalking and follow ^^

gnor gnur said...

blog yg menarik.. jemput jalan2

Papaglamz said...

Singgah bw here.. Papaglamz ade anjurkan Segmen Amal ni.
SEGMEN BLOGWALKING AMAL WAKAF PEMBINAAN SURAU SEKOLAH RENDAH AGAMA AT-TAQWA TEMERLOH. Jom terjah...!!!

Mrs Yatie said...

good luck awak :)
Jemput join iPhone 5S Giveaway by Syafiqspecki ni juga ya :)

jom singgah sini