kawan-kawan nana

Tuesday, 10 February 2015

Hiasan Dinding Rumah

Assalamulaikum :)

hari ini nana dapat beberapa keping gambar yang cantik sangat untuk design dinding kat rumah nana suka , bagi nana gambar yang nana dapat tadi sangat unik dan menarik yela bayangkan masuk-masuk rumah je nampak pemandangan yang indah kemas sedap lah mata memandang bak kata orang tapi 
bagi nana la
,mungkin setengah orang punya minat design yang lain . ha nana tunjukkan sikit gambar design rumah ni .











cantikkan hihi :)

Alangkah bestnya ada rumah sendiri hihi boleh buat camni ,takpe lah tunggu kahwin nanti ada rumah sendiri buat camni berangan ye hahaha , apasalahnya berangankan mana tahu menjadi keyataan Aamin hihi:)

kalau letak frame macam ni hari-hari kita akan ingat orang yang kita sayang ,takkan jemu memandang percayalah 
:)



2 comments:

sya mimie said...

Yang last dgn second last tu menarik..

sya mimie said...

Yang last dgn second last tu menarik..

jom singgah sini